Projecten

Slechts enkele van onze projecten waar we aan werkten afgelopen maanden. Wil je meer referenties? 
Contacteer ons dan.

Backend Dev

Technimo

Technimo verkoopt producten voor voedseltransport

En dat doen ze goed. Maar ze zijn ook online aanwezig, met verschillende websites.

Wat wij zo knap vinden? Ze blijven innoveren. Zowel met hun assortiment als met hun website.

Lees meer

Rood Fluweel

Rood Fluweel is software voor uw ticketverkoop, online en aan de kassa. En het is meer.
Het is een op maat gemaakt reserveringsprogramma voor theaters.
Het systeem kent uw klantenbestandproducties, voorstellingen, prijslijsten, …
Het volgt uw betalingen op en bezorgt u overzichten.

Lees meer

SwimAnalytics

SwimAnalytics BVBA is het beeldopname en analysecentrum van de Vlaamse Zwemfederatie in het nieuwe topsporttrainingsbad van het Olympisch Wezenbergzwembad in Antwerpen. De opnames gebeuren door analist Stijn Corten met behulp van 10 high speed camera's, waardoor beeldopnames vanuit verschillende camerastandpunten mogelijk zijn.

Lees meer

De Klinkaard

De Klinkaard wil een warme thuis zijn, waarin bewoners de vrijheid hebben én de nodige kansen krijgen om zichzelf te zijn en zichzelf te ontplooien vanuit hun persoonlijke noden.
Met respect voor hun persoonlijkheid én hun keuzes streven we naar de grootst mogelijke zelfstandigheid van elke bewoner. Bewoners staan centraal, begeleiders ondersteunen.

Lees meer

Maud & Co

Voor het nieuwe co-housing project in Hoboken, was er een nieuwe website nodig om verschillende doelgroepen aan te spreken.  Zo was het nodig om nieuwe bewoners, maar ook partners & sponsors te kunnen aantrekken.

Lees meer

Wes electro

WES is een dynamische en gepassioneerde éénmanszaak met ca. 14 jaar ervaring in de elektriciteitssector. Zowel residentiële als industriële installaties worden met vakmanschap en kennis van zaken gerealiseerd. Wie kiest voor WES kiest ervoor om enkel te betalen voor de werkuren van 1 vakman...

Wes kwam naar ons met het probleem dat hij moeilijk klanten kan bereiken... En omgekeerd. Als solo vakman in de electro branche, is het ni zo evident nieuw cliënteel te vinden en informatie ter beschikking te stellen op 1 plek. Dit is waar wij in het spel komen.

Lees meer